fél kg pulykacombfilé
1 nagy hagyma
1-2 doboz babkonzerv (vagy 30 dkg sós vízben puhára főzött bab)
1 doboz gombakonzerv (vagy 20 dkg gomba kevés olajon fűszerekkel megpárolva)
2 kanál liszt
olaj
fokhagyma
majoranna
1 kisebb doboz konzerv paradicsom
só, bors
A húst felkockázzuk, kevés forró olajon megkapatjuk a színét, hogy fehér kérget kapjon. Megszórjuk egy kis liszttel, elkeverjük, felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen csak ellepi és a fűszereket hozzáadva, gyakran megkevergetve puhára pároljuk. Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzá adjuk a paradicsom konzervet is. Mikor puha a hús, hozzá keverjük a gombát és a babot. Egyet még forralunk rajta. Tarhonyával körítve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése