20 dkg porcukor
4 evőkanál igazi főzős kakaópor (nem instant ! )
5 dkg vaj vagy Rama margarin, amit egy csöppet megpuhítunk (pl mikróban - de ne folyjon!)
4 evőkanál forró víz
Elkészítés:
A hozzávalókat egy mély tálban addig keverjük (először a kakaót a forró vízzel), amíg sima, egynemű, krémes mázat nem kapunk.
Kész, már kenhető is a süteményre. Legjobb, ha még forró/meleg a sütemény, úgy kenjük rá a mázat.
Pár óra alatt megköt és lehet szeletelni, fogyasztani a sütit.
A kész süteményt NE tegyük hűtőbe, csak hűvös helyre (pl spájz) és NE fedjük le semmivel, különben nem köt meg a máz !
A kakaópornál nem csak az a lényeg, hogy ne instant legyen, hanem hogy igazi ! A lényeg, hogy a kakaótartalom 20-22% legyen, bár van olyan fajta kakaó is, amelyik 10-12% -os és mégis jó minőségű.
Javaslat: egy kevés rumaromával is ízesíthetjük a mázat.
Tortafüggő Marisz tapasztalata szerint xilittel is működik .
Újabb tapasztalat szerint " A margarint egy evőkanál olajjal lehet helyettesíteni, szép fényes máz lesz."
A kész süteményt NE tegyük hűtőbe, csak hűvös helyre (pl spájz) és NE fedjük le semmivel, különben nem köt meg a máz !
A kakaópornál nem csak az a lényeg, hogy ne instant legyen, hanem hogy igazi ! A lényeg, hogy a kakaótartalom 20-22% legyen, bár van olyan fajta kakaó is, amelyik 10-12% -os és mégis jó minőségű.
Javaslat: egy kevés rumaromával is ízesíthetjük a mázat.
Tortafüggő Marisz tapasztalata szerint xilittel is működik .
Újabb tapasztalat szerint " A margarint egy evőkanál olajjal lehet helyettesíteni, szép fényes máz lesz."
Hihetetlen nagy segitséget kaptam tőled!Ezentúl minden csokis sütire ezt rakom.Igaz,felturbóztam pár csepp rumaromával.Minden jót kívánok,deda
VálaszTörlésKedves deda !
VálaszTörlésNagyon örülök hogy segíthettem és elnyerte a tetszésedet a recept.
A rumaromát, szíves engedelmeddel, javaslatként utólag bele is írom :)
További szép napot, hasznos recepteket, kellemes sütést/főzést és finom végeredményt kívánok !
Ági :)
Megcsináltam,nagyon szuper!!!!További szép napot kívánok! Edit
VálaszTörlésKedves Edit, nagyon örülök hogy neked is bevált ez a csokimáz.
VálaszTörlésSzép napot, hétvégét kívánok én is neked !
Ági :)
Köszönöm, a sacher tortámat mentetted meg! :-)
VálaszTörlésÜdv Zsuzsa :-)
A legjobb csokimáz ! Akinek tudom ajánlani fogom ! :)
VálaszTörlésÜdv ; Felícia :)
Kedves Zsuzsa !
VálaszTörlésA tortád biztosan amúgy is nagyon fincsi volt, de persze nagyon örülök hogy tudtad használni a csokimázat.
Gyere máskor is, remélem, találsz még kedvedre való receptet :)
További szép napot, jó sütés-főzést kívánok.
Üdv: Ági :)
Felícia, de örülök a véleményednek :)
VálaszTörlésÉs köszönöm, ha úgy látod hogy érdemes másnak is megmutatni ezt a receptet :)
Legyen szép napod !
Üdv: Ági :)
Ez xilittel is működik? Elvileg a xilit azt tudja, amit a cukor.
VálaszTörlésLehet, hogy kipróbálom.
Működik xilittel is, már elkészültem vele, rákentem a sütire!
VálaszTörlésÁgnes, nagyon köszönöm ezt a receptet!Puszi érte! :)
Kedves Marisz, épp írni akartam hogy szégyen ide vagy oda, de én még xilitet nem használtam, így nem ismerem a tulajdonságait, mikor is olvasom hogy már ki is próbáltad és működik. Nagyon örülök hogy neked is bevált ez a recept.
VálaszTörlésKöszönöm hogy megírtad - be is írom fent a leírásnál, hogy xilittel is működik.
Kellemes hétvégét és jó sütést-főzést kívánok.
Ági :)
Nagyon örültem a receptednek, mert mindig gond volt a csokimáz készités. köszönöm.
VálaszTörlésDe örülök hogy neked is bevált :)
VálaszTörlésA margarint egy evökanal olajjal lehet helyettesiteni szep fényes máz lesz
VálaszTörlésBevallom, én még csak Rámával készítettem, de ha tényleg ugyanolyan szép fényes az olajjal is, legközelebb kifogom próbálni - be is írom a receptbe.
VálaszTörlésKöszönöm a látogatást, a tapasztalat megosztását. További szép napot kívánok ! Ági :)
Kedves Ágnes!
VálaszTörlésEz a csokimáz valóban szenzációs, azonban a 4 evőkanál forró víz nekem kevés volt. Ahhoz, hogy normális, kenhető masszát kapjak, 14 evőkanál kellett. Egyébként valóban csodás! Köszönet érte. Judit
Kedves Judit, nem tudom mért nem "működött" neked az eredeti recept - a 14 kanál víztől nem lett nagyon híg ? És megkötött ?
VálaszTörlésKedves Ágnes!
VálaszTörlésKöszönöm ezt a remek csokimáz receptet!
Már sokat kipróbáltam de soha nem sikerült de ez nagyon szuper lett! :)
Kellemes Békés Ünnepeket Kívánok! Mária.
Isteni finom lett a csokimáz!!! Köszönöm ezt a szuper receptet. Boldog Karácsonyt! Melinda.
VálaszTörlésKedves Mária és Melinda !
VálaszTörlésSzámomra öröm hogy a recepttel segíthettem :)
Békés, boldog Karácsonyt kívánok én is sok szeretettel !
Ági:)
Ez nagyon jó lett!!! A víz nekem is kevés lett bele,de még tettem hozzá pár kanállal és tökéletes,ja...és én is olajjal csináltam.Nekem ez a tuti csokimáz!!!Köszönet érte!Boldog karácsonyt!Böbi
VálaszTörlésÉs ez meg is keményedik? Nekem folyós maradt de finom!
VálaszTörlésIgen, hűvös helyen elég hamar megkeményedik.
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésAkkor valamit elronthattam. de addig gyakorolok, míg össze nem jön, az ízét mindenki dicsérte , köszönet érte! :)
VálaszTörlésNekem most legutóbb inkább túl "kopogós" lett :) pedig mindig ugyanúgy csinálom:
VálaszTörléskakaó+forró víz+margarin - gyorsan elkeverem, utána bele a porcukrot és addig keverem míg teljesen "sima" nem lesz. Rákenem a süteményre és hűvös helyen, hűtőben 1-2 óra alatt mindig megköt.
Remélem, legközelebb sikerülni fog !
Ági:)
szuper a csiki máz!!!
VálaszTörlésKedves Maya !
VálaszTörlésKaptam még egy kommentet tőled, de az valami oknál fogva nem jelenik meg, így bemásolom:
"Kedves Ági
Nekem nem sikerült a máz, a vaj csomós lett, és nem is tudtam szétkeverni:((( "
Sajnos fogalmam sincs, mi lehet az oka hogy összecsomósodott a vaj.
Vaj volt, nem margarin ? Bár az is inkább vagy elolvad, vagy kiválik belőle a víz, de ennél a máznál még ilyet sosem tapasztaltam.
Sajnálom hogy nem sikerült elkészítened :(
Remélem azért valami mást találsz itt nálam, ami kedvedre való.
Üdvözlettel: Ágnes:)
(: Mosolyogj a világra és a világ is visszamosolyog rád :)
Hahó, köszi én is ezt a receptet! Sajnos a 4 e.k. viz nekem sem volt elég, valamivel több kellett bele. De amúgy szuper!
VálaszTörlésNagyon örülök hogy végül mégiscsak sikerült :)
VálaszTörlésSzia Ági!!! Nekem sikerült szuper lett!! Köszönöm!!
VálaszTörlésNagyon szívesen és igazán örülök hogy sikerült neked is ! :)
VálaszTörlésÉn is elkészítettem a zserbó tetejére, de valamiért nekem nem szilárdult meg. Az a fura, hogy nekem még sosem sikerült kakaóporból olyan csokimázat készíteni ami ne maradt volna ragadós :-( Ahogy olvastam itt a hozzászólásokat, gondoltam, most megtaláltam a tuti receptet. Mindent a leírtak szerint készítettem, már több óra eltelt mióta felkentem a zserbóra, de semmi szilárdulás. Kíváncsi leszek, hogy éjszaka megszilárdul-e, ha nem akkor ez sem jött össze. Persze nem nagy gond, legfeljebb villával eszik, ja és így még ízletesebb, szaftosabb lett a zserbó :-)
VálaszTörlésNem lesz folyós ha a forró sütöböl kivéve azonnal ráteszed a zserbora
TörlésKedves Vitamin !
VálaszTörlésIgazán ajnálom hogy neked nem vált be a recept :(
Mint egyik korábbi válaszomban írtam, nálam legutóbb az volt a gond hogy túl kemény, törékeny lett a máz. Pedig én is mindig ezt a receptet használom. Porcukor, margarin, kakaó - bármelyik befolyásolhatja talán a végeredményt, nem tudom.
De gondolom, a zserbót azért nem rontotta el :)
Áldott Húsvétot kívánok ! :)
Szia Ágnes!
TörlésÖrömmel újságolom, hogy mégis csak sikerült a máz! :-D
Számomra is hihetetlen, hogy így jártam, de a türelmetlenségem vezetett félre. Illetve nem is annyira én, mint a férjem volt türelmetlen, imádja a zserbót, és kimondottan szenvedett, hogy várnia kellett amíg megdermed a máz. Délután lettem kész a sütéssel és este vágtam fel nagy unszolására a sütit. Aztán látva, hogy nem dermedt meg a teteje, gondoltam dobozba rakom és be a hűtőbe, reggelre csak meg köt. 6 szelet sütemény nem fért a dobozba, azokat egy tányéron az asztalon hagytam, hátha még megeszi valaki. Reggel nem várakozással vettem ki a hűtőből a dobozt, hogy hátha sikerült a máznak jól megkeményedni, hát sajnos ugyan úgy ragadt, mint amikor beraktam. Na mondom akkor erről ennyit, marad a villás sütizés, ami nem baj, mert tényleg nagyon finomra sikeredett a zserbó. Közben látom a tányéron a maradék sütiket, hogy egészen más színű a teteje, mint annak ami a dobozban van, kicsit matt, fénytelen volt. Hát hallod olyan szépen összeállt a máz, hogy komolyan mondom a legjobb állagú lett, se túl kemény, se nem lágy. Lényeg a lényeg, hogy egy éjszaka alatt szépen volt ideje megkötni, és pedig úgy, hogy nem volt letakarva, sem bedobozolva, vagyis a levegő kiszárította pont úgy ahogy kell. A tepsiben csak azért nem tudott megkötni, mert kitettem az udvari asztalra, hogy a hűvösbe hamarabb szilárduljon, de buta fejemmel letakartam egy fóliával, hogy bele ne dugja az orrát a macska. Arra pedig nem gondoltam, hogy ha így lezárom nem fog tudni teljesen megszáradni. Elnézést a hosszú litániáért, de gondoltam megosztom veled, hogy az ember öregségére milyen buta hibákat tud elkövetni, aztán csak csodálkozik, hogy ha valami nem sikerül. Ezentúl mindig ezt a csokimázat fogom elkészíteni, mert tényleg a legegyszerűbb, főleg ha oda is figyel az ember, hogy mit és hogyan csinálja :-) Köszönet a jó kis receptért, és Nagyon Kellemes Húsvétot kívánok én is neked és családodnak!
Kedves Vitamin, úgy örülök hogy mégiscsak sikerült ! :)
VálaszTörlésA zserbóhoz kapcsolódó türelmetlenség nálunk sem ismeretlen ám :)
Bár tudjuk hogy csak pár naposan az igazi ! de mégis, legutóbb még langyosan, máz nélkül kellett felvágnom, mert "kóstolni muszáj" ;)
Én soha nem szoktam hűtőbe tenni a csokis tetejű sütiket, mert régi tapasztalatból tudom hogy ott még az ét tortabevonóból készült máz is puha marad. Mindig szabadon, a spájz polcon "szárítom", még papírszalvétával sem fedem be. És látod, evidensnek vettem hogy ahogy én nem, úgy más sem hűti, eszembe sem jutott ezt beleírni a receptbe. De most nagybetűkkel pótoltam :) A hosszú kommentnek meg külön örültem, mert aki olvassa, nagyon hasznos tanácsot kap belőle. Nagyon örülök hogy hosszabb távon használhatónak tartod a receptet, remélem, sok finom sütit készítesz majd vele :)
További szép napot, jó sütést-főzést kívánok !
Ági:)
Tökéletes a csokimáz :-) köszönet érte :-)
VálaszTörlésKedves Marcsi, nagyon szívesen :) öröm számomra hogy neked is bevált ez a máz.
VálaszTörlésTovábbi jó sütügetést kívánok!
Üdv: Ági:)
szerencsere kicsibe kiprobaltam. meg 60 ora mulva se fagy meg. tehat sajat szakallra, mert ez NEM JO!
VálaszTörlésKedves névtelen, sajnálom, hogy így jártál. Ha visszaolvasol a kommentekben, hátha kiderül, másnak miért sikerült, neked pedig miért nem.
VálaszTörlésKedves Ági! Jó ez a máz bonbonhoz? Nem lesz lágy? Köszi a választ!
VálaszTörlésSajnos erre nem tudok válaszolni, mert még sosem próbáltam.
TörlésDe ha kipróbálod és megírod a tapasztalatod, beírom a recepthez.
Én nagyon régen csinálom így a csokimázat,de a hiba nem azzal van,hogy nem jó az arány.Párás,hűvös helyen nem szárad meg.Akár milyen jónak tűnik a felkent máz,elvonja a környezet nedvesség tartalmát,és folyóssá válik!Száraz,meleg időben tökéletesen szárad!
VálaszTörlésAz arány nehéz dolog, ha nem szerepel a receptben, h az evőkanál csapott v púpos.
TörlésMég nem próbáltam, de margarin helyett kókuszzsírral fogom.
TörlésTalán ezzel segítettem!
VálaszTörlésHiába próbálok segíteni,ha nem teszik közzé!
VálaszTörlésKedves névtelen !
TörlésElnézést, de nem tudok egész nap a gép előtt ülni és így nincs folyamatos rálátásom az érkezett kommentekre. De biztosíthatom, hogy amint érkezek, közzé teszem.
Köszönöm a jótanácsot, remélhetőleg van/lesz akinek segít. Nálam a spájz hűvös, de nem párás, ott is gond nélkül megköt ez a máz.
Kedve Ágnes,köszönöm szépen, ennél tökéletesebb bevonó biztos nincs.
VálaszTörlésMa készítettem,nekem kb.1óra alatt megdermedt,vagy hogy mondjam.Lényeg gyönyörűen lehet szeletelni.Köszönöm még
egyszer.Szép estét!
Kedves névtelen ! Nagyon szívesen, örülök, hogy tökéletesen sikerült a máz :) További jó sütést-főzést kívánok !
TörlésÁgi :)
Szuper ötletek köszönom!!!!!
TörlésAranka, köszönöm a látogatást, örülök, hogy hasznát veszed az ötleteknek.
TörlésÁgi:)
Egy cukrász szomszédomtól úgy tudom, és ki is próbáltam, hogy az olaj valóban fényessé teszi a csokimázat, ám akkor nem lesz kemény a máz.
VálaszTörlésKedves névtelen !
VálaszTörlésKöszönöm az információt, én még nem próbáltam olajjal, de logikusnak tűnik, hogy attól csak fényes lesz a máz, viszont nem köt meg kellően.
További szép estét kívánok !
Csapott v púpos evőkanál?
VálaszTörlésKókuszsír inkább, mint olaj.
Kedves névtelen !
TörlésÉn csak olyan "átlagos" evőkanállal számolok ebben a receptben, ezért nem is írtam külön, hogy csapott vagy púpos.
Valószínűleg jobb a kókusz zsír, mint az olaj, de szerintem nyugodtan készítse mindenki úgy, ahogy neki a leginkább megfelel :)
További szép napot kívánok !
Javaslat: lehetne Rama helyett inkább vaj? És nem mikrózni? Hogy minél egészségesebb legyen!
VálaszTörlésKedves Kati !
TörlésTermészetesen, ki-ki melyiket részesíti előnyben.
A mikróban való puhítás pedig csak egy példa, az olvasztást is mindenki úgy csinálja, ahogy neki a legmegfelelőbb :)
Üdv: Ági
Kedves Ágnes!
VálaszTörlésEz a csokimáz annyira tökéletes,hogy az elkészítése még egy férfinak sem okoz problémát.
Minden jót kívánok!
Köszönettel:Sándor
Kedves Sándor !
TörlésNagyon örülök, hogy bevált a recept :)
Üdv: Ági:)
Végre egy igazi csokimáz,ami sikerült a sok gagyi bolti csokimáz után.Hú hányszor próbálkoztam már különböző tortabevonókkal,de soha sem sikerült.Külön köszönet a praktikákhoz is,mert sokat segített,mint például,hogy ne tegyük hűtőbe és ne takarjuk le(ezt sem tudtam).
VálaszTörlésKedves Erika !
TörlésIgazán örülök, hogy bevált nálad is ez a máz :)
További kellemes sütést-főzést kívánok !
Ági:)
Ha ezt a csokimázat főzött krémmel töltött süteményre szeretném tenni, ami melegben hűtőt igényel, akkor is megköt a máz? Mert az hűtés nélkül megromlik. Vagy estleg ha megkötött utána lehet hűtőben tárolni? Légyszíves Ági segítsél
VálaszTörlésJaj, bocsánat, de csak most érkeztem a blogba írt kommentekre válaszolni. Ha vajjal készül a máz, biztosan megköt hűtőben is. Remélem, nem késtem el a válasszal.
TörlésEz nagyon jó! Legközelebbigy fogom csinálni én is.Idáig föztem de ezt kiprobálom! Köszi...
VálaszTörlésSok sikert ! Remélem, megleszel elégedve vele :)
VálaszTörlésÉn is évek óta így csinálom a csokimázat, nagyon jó. Egy idős kolléganőmtől kaptam a receptet, már elég régen. Most, hogy itt megláttam, rácsodálkoztam. Jól eső érzés volt.
VálaszTörlés...de ezt "csak" olyan sütire lehet jól rátenni, ami még meleg. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.
Milyen érdekes, az én receptem is régi és szintén egy nálamnál (már akkor jóval) idősebb kolléganőmtől való. Nyilván, ők tudtak valamit :)
TörlésNálam nincs gond akkor sem, ha már a kihűlt süteményre kenem ezt a mázat, viszont a sütés előtt tojással lekent (így sütés után fényesebb) tésztára kicsit macerásabb "rávarázsolni" :)
Kedves Ágnes!
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy rá találtam a receptedre,mert pont zserbót sütök húsvétra és épp azon gondolkodtam, hogy fog-e sikerülni a mázam,És közben a neten keresgéltem egy másik verzió után és rá találtam a tiédre, nagyon meg örültem, mert egyszerünek tünt és gyorsan meg is csináltam mindent úgy csináltam ahogy írtad nagyon-nagyon jó lett és még melegen rá tettem a zserbóra és kezd már dermedni most a spaizban pihen.A receptet át adtam a két lányomnak is még egyszer nagyon köszönöm és nagyon boldog békés húsvéti ünnepeket kivánok Magdi.
Kedves Magdi !
TörlésKöszönöm szépen a jókívánságot :)
Én örülök, hogy ilyen jól sikerült a máz a zserbóra, ami amúgy is biztosan nagyon finom lett. Kívánom, hogy a lányaid is megelégedéssel használják majd a máz receptjét.
Remélem, máskor is jársz nálam és találsz olyan receptet, ami tetszik.
További jó sütést-főzést kívánok !
Ági :)
Szia! Zserbóra is jó a máz?
VálaszTörlésSzia :) igen, én ezt kenem a zserbóra is :)
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésSzia, Én ma készitettem el. Hát nekem nem sikerült. Pedig mindent ugy csináltam ahogyan le van irva. Nekem nem keményszik meg. Szóval maradok a régi verziómnál a főzősnél.
VálaszTörlésIgazán sajnálom, hogy nem sikerült:(
TörlésHa visszaolvasod az eddigi kommenteket, hátha kiderül, hogy mi az oka, hogy nem keményedett meg.
Üdv
Ági:)
A tortabevonom becsomosodott...kuka😕Eztán jött a Te recepted...csodás fényes😊 36 db szilvalekvárrak töltött mézespuszedli ragyok tőle😊Már csak a száradás kell, hogy jól sikerüljön.
VálaszTörlésMindenben a receptedet követtem.
Köszönöm😊
Pár óra telt el az előző bejegyzésem óta....örömmel jelzek vissza, tökéketesen szilárdul a máz...kár, hogy nem tudok képet mellékelni😊
VálaszTörlésKedves erzsi54, valami oknál fogva eddig nem láttam a hozzászólásodat :O
TörlésDe így utólag is nagyon örülök, hogy neked is bevált ez a máz :)
Kedves moles, boldog Karácsonyt neked is :D
VálaszTörlésSzia! Nem találom a csokimázat, valaki megehette:) De a zserbóm meg várja, hogy felrakjam rá a mázat... Csak egy kérdésem lenne még... ez a mennyiség nagy gáztepsire elég??? vagy dupla adag kell??? nem lehet, hogy esetleg másnak azért nem sikerült mert vastagabb lett ... Köszönöm mielőbbi válaszod:)
VálaszTörlésSzia :) bocsánat, ha elkéstem a válasszal, de csak most kerültem gép közelbe. Igen, ez az adag gáztepsi méretű süteményre elég.
TörlésB.Ú.É.K. !
Ági:)
Köszönöm,... ugy voltam vele, próba szerencse:) és igen annyira jó...mindenkinek nagyon ízlett.
VálaszTörlésBOLDOG ÚJ ÉVET NEKED is... és várom, várjuk a további receptjeid:)
Köszönöm a visszajelzést, nagyon örülök, hogy bevált neked is a recept :)
TörlésSzia Ágnes, ma megint kipróbálom a csokimázat, mert legutóbb nekem nem igazán sikerült, remélem most sikerülni fog. Majd jelentkezem. Üdv. Erzsike
VálaszTörlésKedves Erzsike, én is remélem, hogy most sikerülni fog neked is.
TörlésVárom a visszajelzésedet :)
Régen csak ezt a receptet használtam (más nem jött be) Most nagyon örülök, hogy ismét megtaláltam. Répatortára használtam, mert a sajtos máz nálunk nem jön be. Tényleg elronthatatlan.
VálaszTörlésSajnos eddig valamiért nem láttam ezt a hozzászólást :O
TörlésDe nagyon örülök hogy bevált a recept :)
Szia!
VálaszTörlésÉn fagylaltra keresek dermedő csoki receptet. Esetleg ez alkalmazható rá vagy volna ötlet rá, hogy azt hogyan kéne kivitelezni?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.
Kriszti
Sajnos eddig nem láttam ezt a bejegyzést, így válaszolni sem tudtam rá. Igazából fagyira nem próbáltam még csokimázat, így nem tudok segíteni :(
Törléstudja esetleg valaki hogy miert lesz matt amikor megszarad? amikor felkentem gyönyörü fenyes de amint kiszardt teljesen szintelen matt lett. Köszönöm
VálaszTörlésBiztosan Rámával keszitetted? Mert attól nekem mindig fényes.
TörlésA máz akár margarinnal, vajjal vagy kókoszzsírral készül, egy pici tiszta napraforgó étolajat érdemes hozzá cseppinteni. Attól lesz fényes. Ha viszont még melegen nagyon hideget kap (hűtő, vagy télen a terasz), vagy letakarjuk, akkor bemattul. Ha már megkötött és a fénye megmaradt, akkor már mehet a hidegbe. A fagylalton a kókuszzsíros változat keményre tud fagyni, ha csak étolajjal készítjük akkor lágy marad.
VálaszTörlésKöszönöm a hasznos tanácsokat :)
TörlésNagyon jó a tanácsod. Én nanuk szeletre tettem és nagyon meg vagyok elégedve az errdmennyel
VálaszTörlésKöszönöm a visszajelzést, nagyon örülök, hogy bevált a receptem :)
TörlésKedves Ágnes!
VálaszTörlésNagyon szépen köszönjük ezt a csokimázat. Feleségemmel kipróbáltuk és az első olyan csokimáz, amit jól el lehet készíteni és fel is lehet kenni vakként. (Már dermed a kókuszos sütin. :) )
Kedves Gergely, elnézést kérek, hogy csak most reagálok, mint eddig már többször, sajnos most sem kaptam értesítést a kommentről, csak véletlenül vettem észre. Nagyon örülök, hogy bevált a receptem, használják ezután is megelégedésseL. Minden jót kívánok! Ágnes:)
TörlésKedves Ágnes! Ma találtam rá erre a szuper csokimázreceptre. Köszönöm szépen!
VálaszTörlésNagyon örülök neki, remélem bevált a recept :)
Törlés