Hozzávalók
3 nagyobb, nem túl puhára főtt sárgarépa
6 főtt tojás
20 dkg sonka (sonkás felvágott)
1 piros kaliforniai paprika
1 doboz konzerv borsó
1 doboz konzerv kukorica
3 evőkanál majonéz
3 evőkanál natúr joghurt
fél teáskanál őrölt fekete bors
fél teáskanál só
Elkészítése:
A répát, tojást, sonkát, paprikát nagyjából egyforma kockákra felaprítjuk. A borsót és a kukoricát leszűrjük. A majonézt és a joghurtot kikeverjük a fűszerekkel. Egy nagyob tálban összeforgatjuk az összes hozzávalót. Pár óra hűtőbe tesszük. Önmagában is finom, kiadós saláta, de bármilyen sült mellé is kiváló.
Tipp: almával és sajttal is gazdagíthatjuk a salátát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése