Hozzávalók:
fél kg túró
1 nagy pohár gabonás-gyümölcsös joghurt (220-250 gr)
1 nagy pohár tejföl (320gr)
fél kocka Ráma vagy 1 csomag vaj - megolvasztva
6 tojás
6 evőkanál cukor
2 tasak vaníliás cukor
1 csésze (2 dl) liszt
1 tasak sütőpor
3 evőkanál búzadara
A túrót először áttöröm, majd a többi hozzávalóval együtt jó alaposan kikeverem -
elég híg massza lesz, de az nem baj. Felhasználhatjuk a narancs kifacsart levét is, de akkor 1-2 kanállal több grízt keverjünk a masszába. Sütőpapírral bélelt (vagy vajjal
kikent, lisztezett), közepes méretű (25x30 cm) tepsibe öntöm és 180
fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütöm. Melegen/langyosan a legfinomabb ! de kihűlve (feltéve, ha marad addig belőle) is nagyon jó.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése