2016/06/03
Pirított hagymás, sajtos-tejfölös csirkemell
4 főre: 1 fej vörösagymát megtisztítunk, felkockázunk és kevés olajon ropogósra pirítunk.
80 dkg csirkemellet felszeletelünk, kicsit kiveregetjük. A szeleteket ízlés szerint fűszerezzük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és/vagy olajjal vékonyan kikenjük. A hússzeleteket szorosan egymás mellé belerakjuk. 1 nagy pohár (450 gr) tejfölt kikeverünk pici sóval és rákenjük a húsra. A tejfölre rászórjuk a pirított hagymát. 20 dkg reszelt füstölt sajtot teszünk rá és forró sütőben addig sütjük, míg szép pirosra nem pirul. Sültkrumplival, körte befőttel nagyon finom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése