2013/08/01
Sajtos bolognai mártással töltött cukkini
3 közepes cukkinit megmosunk és a belsejüket kivájjuk. A cukkini "csónakok" belsejét ízlés szerinti fűszerrel megszórjuk és margarinnal vagy olajjal kikent tepsibe tesszük őket.
Készítünk egy adag bolognai mártást és összekeverjük 5-10 dkg reszelt sajttal.
A ragut beletöltjük a cukkinikbe, paradicsomszeleteket teszünk rá, megszórjuk fűszerrel, megkenjük tejföllel és bőven megszórjuk reszelt sajttal.
Forró sütőben először alufóliával letakarva puhára, majd a fóliát levéve pirosra sütjük. Párolt rizzsel körítve tálaljuk. A rizst meglocsolhatjuk a cukkinik alatt összegyűlt finom szafttal.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Fúúú, nagyoon jól néz ki!! Ezt a töltött cukkinit én is ki fogom majd próbálni!:)
VálaszTörlésNagyon finom rizs nélkül is :)
VálaszTörlés