2012/12/12

Sajtkrémes-gombás csicseriborsó óriás tésztával

Egy üveg/doboz konzerv gombát a levétől lecsurgatunk.
Egy evőkanálnyi forró olajon jól átforgatjuk.
Hozzáadunk egy üveg, levétől leszűrt csicseriborsó konzervet.
Rányomunk egy 10 dkg-os krémsajtot (a sonkás ízű a legjobb).
Összekeverjük (ha túl sűrű lenne, egy kevés főzőtejszínt önthetünk hozzá) és kis lángon pár percig "főzzük".

Óriás csavart tésztával (fussili) körítve tálaljuk.




2 megjegyzés:

  1. Megcsináltam nagyon fincsi lett!

    Üdv:Pipike

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök hogy ezt is kipróbáltad és bevált :)
    További szép napot !
    Üdv: Ági :)

    VálaszTörlés