Hozzávalók:
1 csomag makarónitészta
10 dkg füstölt szalonna
3 kanál olívaolaj
20+10 dkg reszelt sajt
2 pohár tejföl vagy kefír
2 tojás
fehér bors, majoranna
4-5 csík bacon szalonna
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon kifőzzük, majd hideg vízben lehűtjük. A reszelt  sajtot, a tojásokat, a tejfölt ízesítjük fehér borssal és  összekeverjük. A kihűlt tésztára öntjük. A szalonnát kisütjük, és ezt is hozzákeverjük a tésztához az olajjal együtt. Jól megkeverjük, és kiolajozott  tepsibe borítjuk. Tetejére szórunk 10 dkg reszelt sajtot, pár csík  bacon szalonnát teszünk rá. Forró sütőben pirosra sütjük. Kockákra vágva tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése