2011/11/29

Tejszínben sült, sajttal, sonkával töltött karaj

Hozzávalók személyenként:
2 szelet csont nélküli karaj
2 szelet csülöksonka (de jó bármilyen más sonkás felvágott is)
2 szelet (füstölt) sajt
(a sonka és sajtszeletek a kiklopfolt húst beborítsák, úgy számoljunk)
fűszer, liszt, főzőtejszín, vaj, sajtszeletek

A hússzeleteket vékonyra kiverjük, kevés, ízlés szerinti fűszerrel beszórjuk. Mindegyikre teszünk 1 szelet csülöksonkát és 1 szelet füstölt sajtot. Szorosan feltekerve vajjal kikent tűzálló tálba sorban lerakjuk.
1 doboz főzőtejszínt pár kanál liszttel, ízlés szerinti fűszerrel csomómentesre keverünk (híg tejföl sűrűségű legyen) és a tekercsekre öntjük. A tetejét kirakjuk sajtszeletekkel. Forró sütőben pirosra sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése