Hozzávalók:
fél kg túró
1 pohár gabonás-gyümölcsös joghurt (220-250 gr)
1 nagy pohár tejföl (320-330 gr)
fél kocka Ráma vagy 1 csomag vaj - megolvasztva
6 tojás
6 evőkanál cukor
2 tasak vaníliás cukor
1 narancs lereszelt héja
2 dl liszt
2-3 evőkanál búzadara
1 tasak sütőpor
Az összes hozzávalót jó alaposan kikeverem (a túrót először áttöröm) -
elég híg massza lesz, de az nem baj. Sütőpapírral bélelt (vagy vajjal
kikent, lisztezett), közepes méretű (25x30 cm) tepsibe öntöm és 180
fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütöm.
Melegen/langyosan a legfinomabb ! de kihűlve is nagyon jó.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése