Hozzávalók:
fél kg füstölt-főtt csülök
1-1 doboz paradicsom, vörös és fehérbab, valamint kükorica konzerv
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
ketchup
pirospaprika
chili
oregánó
só
bors
Elkészítés:
Tisztítsuk meg a hagymákatt, majd a vöröshagymát vágjuk apróra, a 
fokhagymát pedig nyomjuk át. Egy nagyobb, mélyebb serpenyőben 
felforrósítunk egy kevés olajat és a hagymákat megdinszteljük benne. 
Öntsük rá a felkockázott füstölt-főtt csülköt, pirítsuk le egy picit, 
sózzuk, borsozzuk és ízesítsük paprikával, a chilivel és az oregánóval. Adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, ketchup és egy kevés vizet is.
Kb fél órát főzzük, ha szükséges, felönthetjük még egy kevés vízzel. 
Adjuk hozzá a konzerveket és az egészet jól forraljuk össze. Ha megfelelő az
 állaga, kész. Fogyasszuk friss kenyérrel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése