Hozzávalók:
2-3 érett avokádó
1 olajos tonhalkonzerv
1 citrom vagy lime
só, fehér bors
Elkészítés:
Az avokádót keresztben, a mag körül kettévágjuk.
Csavarással elválasztjuk a feleket a magtól (azt tegyük vízbe, gyökereztetni). Kiskanállal a puha húsát kikaparjuk, villával összenyomkodjuk, áttörjük. A tonhalat is nyomjuk össze villával, keverjük össze az avokádóval és ízesítsük sóval, fehérborssal és citromlével. Pirítós kenyérrel nagyon finom.
2-3 érett avokádó
1 olajos tonhalkonzerv
1 citrom vagy lime
só, fehér bors
Elkészítés:
Az avokádót keresztben, a mag körül kettévágjuk.
Csavarással elválasztjuk a feleket a magtól (azt tegyük vízbe, gyökereztetni). Kiskanállal a puha húsát kikaparjuk, villával összenyomkodjuk, áttörjük. A tonhalat is nyomjuk össze villával, keverjük össze az avokádóval és ízesítsük sóval, fehérborssal és citromlével. Pirítós kenyérrel nagyon finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése