Hozzávalók:
1-1 sárkánygyümölcs, karambola és papaja.
A sárkánygyümölcsöt félbevágjuk, a húsát egy nagy kanállal kiemeljük, felkockázzuk
A papaját szintúgy. A karambolát megmossuk és héjastúl felszeleteljük.
A gyümölcsöket összekeverjük és vagy üvegtálban, de még mutatósabb, ha a sárkánygyümölcs héjában tálaljuk.
Készíthetjük még többfajta gyümölcsből (a kivi pl nagyon jól mutat benne) is és ha egy kevés narancslével meglocsoljuk, még ízletesebb lesz a salátánk.
Hm pont ma olvastam a sárkánygyümölcsről, nagyon jól néz ki!!:)
VálaszTörlésMilyen íze van amúgy?:)
Na meg a karambolának? Hú de különleges neve van, pláne a kinézetének :O
A sárkánygyümi olyan semmilyen ízű, vagy mondjuk kicsit vízízű, elég jellegtelen, inkább csak látványos :) A karambola meg savanyú, még éretten is, de "dísznek" jó :) A papaja az igen, az nagyon fincsi :)
TörlésA Lidl-ben voltak ezek nemrég és az utolsó napon leakciózták, akkor vettem őket. Most a magokat próbálom majd életre kelteni :)
Kedves Tünde !
VálaszTörlésNagyon köszönöm a meghívást.
A fabebook-on és a Twitter-en az Összesrecept.hu eddig is kedvencem volt, így örömmel csatlakozok a www.mytaste.hu honlaphoz.
Ágnes:)