1 csomag teljes kiőrlésű szendvicskenyér
25 dkg főtt-füstölt tarja (vagy sonka, felvágott)
mustár
2 csomag lapkasajt
6 db tojás
1 dl tej
margarin
só vagy ételízesítő
olaj a sütéshez
Fogunk 2 szelet kenyeret, az egyiket megkenjük margarinnal, a másikat mustárra. Közé teszünk 1-1 szelet tarját és sajtot, majd kicsit összenyomkodjuk. Ha mindkét szelet kenyeret mustárral kenjük meg, pikánsabb ízű lesz a "szendvics".
A tojásokat a tejjel és egy kávéskanál ételízesítővel habosra keverjük. Megmártjuk benne a "szendvicseket" és forró olajban kisütjük. Salátával, friss paradicsommal, paprikával fogyasztjuk.
Fúú mennyei lehet!
VálaszTörlésNagyon íncsiklandozóan néz ki!:)
Nagyon finom, ha mindkét fele mustáros a kenyérnek, úgy meg egész különleges ízű :)
VálaszTörlés