2013/10/02

Hagymás - mustáros hús



Hozzávalók 4 személyre:
1 kg  csirkecomb vagy sertés karaj/comb
4 nagy fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 kis üveg dijoni mustár
vegeta
őrölt bors ízlés szerint

étolaj

Az előkészített hússzeleteket enyhén besózzuk és egy olajjal vékonyan kikent sütőedénybe/tepsibe rakjuk.
A hagymákat megtisztítjuk és apróra összevágjuk. Kikeverjük a mustárral és az ételízesítővel, esetleg némi őrölt borssal. A keveréket rákenjük a hússzeletekre. Aláöntünk 1 dl vizet, a tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben, magas hőfokon sütjük. Mikor már puha a hús, levesszük az alufóliát és pirosra sütjük a húst és
szines-vegyes őszi zöldségkörettel tálaljuk.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése