Hozzávalók:
2 pohár natúr (vagy almás-fahéjas ízesítésű) joghurt
2 tojás
2 közepes alma
zabkorpa
egy kávéskanál szódabikarbóna
1 mokkáskanál őrölt fahéj
cukor vagy édesítőszer
olaj
Az almákat kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a
tojást, a joghurtot az ízesítőkkel és annyi zabkorpával, hogy se
nagyon sűrű se túl híg ne legyen a massza. Belekeverjük a szódabikarbónát és az almát és bele öntjük egy vékonyan kiolajozott kisebb tepsibe. Előmelegített sütőbe, közepes hőfokon, kb 20 percig sütjük.
A masszát muffinsütőben is süthetjük.
Hű, de jó kis recept! Elmentettem! :-)
VálaszTörlésZsuzska, örülök hogy tetszik a recept, tudom hogy te szereted az ilyen egészséges dolgokat. Ez a sütike amilyen egyszerű, olyan finom :)
Törlés