tésztához:
3 tojásból piskótát sütünk
krémhez:
25-30 dkg porcukor
3 dl tej
1 csomag (49 g) főznivaló vanília ízű pudingpor
50 dkg fagyasztott gesztenyemassza + egy kis csomag a díszítéshez
2 evőkanál rum
20 dkg Rama
A krémhez a pudingport a tejben, 10 dkg porcukorral ízesítve sűrűre főzzük, hűlni hagyjuk. A puha Ramát először magában, majd a többi porcukorral keverjük habosra. A fölengedett, puha gesztenyemasszát átpasszírozzuk, a cukros Ramához keverjük a hideg vaníliakrémmel együtt, a rummal ízesítjük.
A megsült, kihűlt piskótát lapjára ketté vágjuk. Az alsó lapra simítjuk a gesztenyekrémet, ráborítjuk a másik piskótalapot. Ennek a tetejét csokimázzal vonjuk be és megszórjuk lereszelt gesztenyemasszával.
Kockákra vágva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése