Az ötletet Kata töltött bucija adta.
Mindent a leírás szerint csináltam és tökéletesen sikerült, nagyon finom lett !
Kettőt készítettem, az egyikbe vaj, pizzasonka, csípős kolbász, főtt tojás és sajt volt a töltelék, míg a másikba vaj, csirkemellsonka, füstölt-főtt tarja, ketchup és sajt került. Ízesítésnek mediterrán grillzöldség fűszert használtam.
A kenyereket hosszanti irányba 5-be, szélességre pedig 7-be felvágjuk, úgy hogy a talpuk egészben maradjon. A nyílásokba beletömködjük az ízlésünknek megfelelő tölteléket (vajdarabkákkal együtt). Bőven teszünk rá reszelt sajtot (a töltelék mellé a nyílásokba is !) és forró sütőben kicsit átsütjük - kb. 30 perc.
Köszi a receptet :)
VálaszTörlésKinga, örülök, hogy tetszett, remélem, neked is olyan jól sikerült és annyira ízlett, mint nekünk :)
Törlés