25 dkg  babapiskóta ( a cukrozott tetejű jobban puhul, de hajlamos hamarabb elázni )
1 nagy pohár tejföl
fél l tejszín
2 db citrom  
12 evőkanál cukor 
1 cs. vaniliás cukor
1 habfixáló
A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok  reszelt héját és levét. A tejszínt kemény habbá verjük (a biztonság  kedvéért tegyünk hozzá habfixálót !) majd óvatosan beleforgatjuk a  citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a  fele krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk a  maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével (én citromfű  leveleket használtam) díszíthetjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Nagyon finom, könnyen elkészíthető sütés nélküli desszert.
 Jó étvágyat kívánok !

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése