Hozzávalók: 
20 dkg zöldborsó, 
20 dkg sárgarépa, 
1 szál póréhagyma, 
30 dkg sertéscomb, 
1 doboz (üveg) konzerv gomba
3 ek. olaj, 
1 ek. liszt, 
1 kk. fűszerpaprika, 
1 kis csomó petrezselyem,
betűtészta
Elkészítése: 
A felforrósított olajon fehéredésig pirítjuk az apró kockákra vágott  húst. Megsózzuk, és kevés víz hozzáadásával, beborítva, lassan pároljuk.  Amikor már majdnem puha, megszórjuk a liszttel, elkeverjük, kicsit még  pirítjuk, majd a tűzről félrehúzva a fűszerpaprikát is belekeverjük.  Hozzáöntünk kb. 1 liter vizet és felforraljuk. Amikor forr, beletesszük a  felkockázott répát, majd 10 perc múlva a borsót és a karikára vágott  póréhagymát és a gombát  is. Sózzuk, borsozzuk, és a petrezselymet is beleszórjuk.  Az egészet majdnem puhára főzzük. Mielőtt kész, beledobunk egy maréknyi  betűtésztát és készre főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése