/a recept Borzsitól való/
Hozzávalók:
15 dkg margarin, 2 dl cukor, 3 tojás, 2 dl kókuszreszelék, 2,5 dl  liszt, 2 csapott mokkáskanál sütőpor, 1 dl tej, 2 nagyobb alma.
A forma kikenéséhez vaj, és zsemlemorzsa.
A tetejére: 2 evőkanál cukor, fél maréknyi vékony lapocskára vágott mandula ( ez el is maradhat, ha nics otthon)
Elkészítése:
A puha margarint és a cukrot habosra keverjük, majd egyenként  hozzáadjuk a tojásokat és jól kikeverjük. A kókuszreszeléket, a lisztet  meg a sütőport összekeverjük, majd a tejjel és a meghámozott és  lereszelt almával a margarinos masszához adjuk. Egy 26 cm-es tortaformát  vagy tepsit kivajazunk és zsemlemorzsával meghintjük. Belesimítjuk a  masszát majd megszórjuk a cukorral és a mandulával. Előmelegített  sütőben 190 C-on 35 percig sütjük. Ha egy napot állni hagyjuk még  finomabb lesz! 
A recept tökéletes, és tényleg jót tesz neki ha állni hagyjuk. 
Fantasztikusan kókuszos, de nem száraz sütit kapunk. 

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése