Hozzávalók
15dkg füstölt szalonna
20 dkg füstölt kolbász
2 kisebb fej vöröshagyma
1 kanál őrölt édesnemes töröttpaprika
1 csomag (25 dkg) száraz lebbencstészta (vagy fodros nagykocka is jó)
1 csokor zellerzöld
2-3 kelbimbó
1 szál felaprított sárgarépa
2-3 szem krumpli kockára vágva
1-1 zöld és fehér paprika
1 paradicsom
só, bors, ízlés szerint vegeta
Elkészítés:
A kockára vágott szalonnát a felkarikázott kolbásszal együtt félig kisütjük. Hozzáadjuk és együtt megpirítjuk a lebbencset és az apróra vágott hagymát is. Ha kellően megpirult minden, megszórjuk a pirospaprikával és felengedjük 2l vízzel.
Beletesszük a felkockázott krumplit és a zöldségeket Ízlés szerint fűszerezzük.
Csendes tűzön készre főzzük.
Köszönöm :) a sok jó receptet :)
VálaszTörlésKedves Mónika !
TörlésÉn köszönöm, hogy "vendégül láthattalak" :)
"...Amiből másnak nem adsz, legyen az arany, iszappá válik..." ahogy a blogod mottójában is olvasható.
Minden jót kívánok !
Ági:)