"Jobb ízű a falat, ha mindnyájan esznek." (Arany János: Családi kör) ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ "Miközben mosogatsz, imádkozz ! Adj hálát a mosogatni való tányérokért, hiszen ez azt jelenti, hogy volt bennük étel, hogy tápláltál valakit, hogy szeretettel gondoskodtál valakiről: főztél és asztalt terítettél. Képzeld el, hány ember van a Földön, akinek nincs mit elmosnia, vagy nincs kinek megterítenie." ( Paulo Coelho ) ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ "Si mangia per vivere e non si vive per mangiare - Nem azért élünk, hogy együnk, azért eszünk, hogy éljünk." ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ "Ne úgy gyűjtsd a recepteket vagy vacsoraélményeket, mint egy lepkegyűjtő ! Élvezd amit csinálsz." (A. Bourdain) ♥ ☼ ♥ ☼ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥

2012/03/06

Sajtos halkrém

Hozzávalók:
1 doboz növényi olajos halkonzerv (aprított tonhal)
10 dkg ömlesztett sajt, lehet ízesített is
1 kávéskanál citromlé
só, bors

Elkészítése:
A halkonzerv levét leöntjük, villával áttörjük. A sajtkrémmel és a fűszerekkel alaposan kikeverjük.
Pirítósra kenjük, lila hagyma karikákkal díszítjük.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem az ilyen kencéket, én is sokfélét szoktam csinálni!!!

    VálaszTörlés
  2. Finomak, praktikusak - jó ha van valami "kence" a hűtőben :)

    VálaszTörlés