2 db krumpli
2 db keményre főtt tojás
1 doboz füstölt halkonzerv
10 dkg magyaros ízű vajkrém
1 kis fej lila hagyma
ízlés szerint só, bors, kevés citromlé
A krumplit megfőzzük, összetörjük. A tojásokat és a hagymát nagyon apróra összevágjuk vagy lereszeljük.
A hal levét leöntjük, villával összetörjük. Az összes hozzávalót alaposan kikeverjük. Fogyasztható frissen is, de még jobb, ha pár órát a hűtőben tartjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Pirítós kenyérre kenve nagyon finom.
Szia!
VálaszTörlésSzerintem az OLAJTÓL nem fog megdermedni, olaj soha nem dermed meg, lehet hogy fényes lesz, ha valaki helyettesíti olajjal a Rámát. -- Mindenképpen Ráma kell!
Kedves névtelen !
TörlésGondolom, nem ehhez a recepthez való ez a vélemény, hanem inkább a hideg csokimázhoz ?