2012/02/01

Hamis tiramisu percek alatt

Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta
5dl folyékony habtejszín
2 csomag habfixáló
3 tasak instant capuccino-por
1 csésze feketekávé
kevés rum, esetleg aroma

A habtejszínt a fixálókkal kemény habbá verjük. Beleszórjuk a capuccino-porokat, tovább verjük, míg jó kemény, krémszerű nem lesz.
A babapiskótákat megmártjuk a rumos kávéban, egy tálban lerakjuk egymás mellé két sorban és a fele krémet rásimítjuk. Bemártogatjuk a többi piskótát is és ráhelyezzük a krém tetejére a kávés felükkel fölfelé. A maradék krémmel bevonjuk az egészet. Ízlés szerint kakaóval vagy reszelt csokival díszítjük. Kis ideig hűtjük, utána szeletelhető.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése