Hozzávalók
60 dkg burgonya
4 db főtt tojás
5 közepes db csemegeuborka
1 közepes db sonkahagyma (lila)
30 dkg majonéz
2 evőkanál mustár
1 nagy pohár (350 gr) tejföl
só, bors, cukor ízlés szerint
Elkészítés
A burgonyát sós vízben megfőzzük, lehámozzuk, kihűtjük. A majonézt összekeverjük a tejföllel, mustárral. Ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk, borsozzuk. Belekeverjük az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a karikákra vágott burgonyát, a csíkokra vágott uborkát, a felszeletelt főtt tojást. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Eredeti recept ez, Csilla kukorica nélkül készíti, nekünk így tökéletes.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése