2020/05/31
4 tojásos piskóta
Hozzávalók
4 evőkanál finomliszt
fél tasak (1 teáskanál) sütőpor
4 tojás
4 evőkanál porcukor
1 csipet só
1 evőkanál olaj
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját kihabosítjuk 2 evőkanál porcukorral és a csipet sóval majd az olajat is hozzáadjuk. A fehérjét felverjük keményebb habbá a másik adag cukorral, majd a sárgájához keverjük óvatosan.A sütőporos lisztet hozzászitáljuk fokozatosan adagolva. Óvatosan elkeverjük, míg teljesen egyneművé válik.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 170 fokon kb 25-30 percig sütjük Sütő függő.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése