2019/01/22
Emese gyümölcskenyér kuglófja - Pompás gyümülcskenyér
És ahogy Emese készíti:
A piskóta alapot általában így csinálom, de fehér liszt helyett durumbúza lisztet használok, sőt 60 g helyett általában dió, mogyoró, vagy mandula őrleményt.
Rakok bele durvára őrölt magvakat is.
Aszalt gyümölcs bármi lehet, nem fontos a recept szerinti összetételt és mennyiséget használni.
Nekem van kuglóf sütő formám, abban szoktam megsütni. A nagy kuglóf formában dupla mennyiséggel kell csinálni. Eddig én is abban sütöttem, de kaptam ezt a kicsit, azóta ebben sütöm.
A csokimázat pedig ebből készítettem vajjal. Tényleg más az íze mert nagyobb a kakaó tartalma.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése