Hozzávalók:
    50 dkg pulykacomb
20 dkg zöldborsó
    25 dkg tisztított, szeletelt gomba (vagy egy doboz konzerv) 
1 nagy vöröshagyma
    4 gerezd fokhagyma
    2-3 db babérlevél
    só, bors ízlés szerint
    3 kávéskanál majoranna
    2 ek étolaj
    4 ek mustár
    1 kis pohár tejföl
    1 evőkanál liszt
    köret tészta
Elkészítése:
A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon pirítani kezdjük. Rádobjuk a babérlevelet is.
    A kis kockákra vágott húst is rátesszük és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a borsot, majoránnát és 2 
ek mustárt. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje a húst, majd fedő alatt pároljuk.
 Többször megkeverjük, ha a vizet elfőtte, adunk még hozzá egy keveset.
    Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót, meg 
még 2 ek mustárt. Most sózzuk, és szükség esetén még fűszerezzük. Az egészet puhára főzzük.
    A fokhagymát belenyomjuk a tejfölbe, belekeverjük a lisztet, és 
folyamatos keverés közben a húshoz öntjük. Még egyet forralunk rajta. Kifőtt tésztával tálaljuk. 

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése