Hozzávalók:
    fél kg liszt
    1 tasak sütőpor
    1 kocka Ráma margarin
20 dkg cukor
    
    4 tojás
    
    2 dl tej
    2 tasak vaníliás cukor
(esetleg reszelt citromhéj)
Elkészítése:
A puha margarint előbb a cukrokkal, majd a tejjel és tojásokkal jól kikeverjük. Végül beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt, vagy margarinnal kikent, lisztezett, magasabb oldalú tepsibe öntjük (tetejére szórhatunk bármilyen gyümölcsöt). Közepes lángon kb fél órát sütjük, de ez sütő függő. Ha a beleszúrt hurkapálca már nem ragad, készen van. Ha kihűlt, felvágva tölthetjük lekvárral, krémekkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése