Hozzávalók: fél kg csirke vagy pulykamell 25 dkg gomba felszeletelve vagy 1 üveg gomba konzerv 1-2 dl tejszín (joghurttal, kefírrel, tejföllel nyugodtan helyettesíthető) 1 nagy ek.liszt 1-2 dl víz fűszerek ízlés szerint 20 dkg reszelt sajt A húst kicsi, vékony szeletkékre vágjuk és egy margarinnal vagy olajjal kikent tálban a szeletelt gombával összeforgatjuk. A tejszínt 1 jó ek. liszttel csomómentesen elkeverjük, fűszerezzük (vegeta vagy szárnyas fűszer) kevés vízzel hígítjuk. A kész mártást a tálban levő gombás húsra öntjük. Lefedve, előmelegített sütőben kb fél óráig sütjük, majd a fedőt levéve reszelt sajtot szórunk a tetejére és rápirítjuk. Rizzsel tálaljuk. |
Oldalak
▼
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése