Oldalak

2015/03/02

Zöldséges-görögjoghurtos rakott hús

5-6 szem héjában főtt krumplit megtisztítunk, felkarikázunk.
Enyhén sós vízben megfőzünk azonos mennyiségű brokkolit, karfiolt, sárgarépát és kelbimbót.
8 szelet sertéskarajt/combot, vagy csirkemellet puhára párolunk/sütünk.
Egy közepes tepsit vékonyan kiolajozunk, beleterítjük a felkarikázott krumplit, picit megsózzuk.
Rárakjuk a hússzeleteket, azokon elrendezzük a párolt zöldségeket, amik közé teszünk még pár szem koktél paradicsomot is. 1 nagy doboz görög jughurtot kikeverünk a hússütésnél visszamaradt szafttal és rálocsoljuk a zöldségekre. Az egészet megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben arany színűre süütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése