Hozzávalók:
2-3 db sárgarépa
2 db fehérrépa
1 csokor petrezselyem
1 bögre zöldborsó
1 bögre zöld ceruzabab
1 bögre főtt, fehér (gyöngy)bab (konzerv, paradicsomos)
fél zeller
2 db zsenge karalábé
2-3 brokkoli és karfiol rózsa
1 doboz (fél literes) paradicsompüré konzerv
2 babérlevél
1 teáskanál só
csipetnyi őrölt fehérbors
tárkony
kevés oliva olaj
kagyló vagy más apró tészta,
ételizesítő
Elkészítése: A zöldségeket megtisztítjuk, kockákra vagy szeletekre
vágjuk, az olajon kicsit megdinszteljük, hogy színüket megőrizzék. Felengedjük kb.2-2,5 liter vízzel, belekeverjük az ízesítőket, valamint az apróra
vágott petrezselymet és főni hagyjuk. Amikor a zöldség majdnem megfőtt,
belekeverjük a paradicsompürét, végül beletesszük a fehér babot és a tésztát, és készre
főzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése