Oldalak

2012/06/04

Almás-zöldséges fűszeres sültcsirke

Hozzávalók:
2 kg csirkecomb
1 csomag fokhagymás csirkesült alap 2in1
1 csomag zöldfűszeres csirkesült alap 2in1
25 dkg brokkoli
25 dkg karfiol
25 dkg sárgarépa
2 nagyobb alma

A megmosott, feldarabolt csirkecombokat a sütőzacskókba tesszük, a fűszereket rászórjuk. A zacskókat lezárjuk, megszurkáljuk és tepsibe téve, előmelegített sütőben szűk 1 órát sütjük. Ezután a húsokat a szafttal együtt tepsibe borítjuk, közéjük rakjuk a felkarikázott répát, a brokkoli és karfiol rózsákat, valamint a megmosott és héjastól nyolcadokba vágott almát (magházat kivágjuk). Visszatesszük a sütőbe, sütés közben néha a zöldségeket beleigazgatjuk a szaftba. és az egészet pirosra sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése