Hozzávalók a tésztához: 
30 dkg liszt,
2 ek kakaópor, 
15 dkg vaj, 
1 / 2 tasak sütőpor, 
15 dkg porcukor, 
1 tojás, 
pici tejföl
Hozzávalók a fehér krémhez:
6 tojás fehérje, 
10 dkg porcukor, 
25 dkg kókuszreszelék
Hozzávalók a sárga krémhez: 
6 tojás sárgája,
3 ek liszt,
3 dl tej, 
25 dkg vaj, 
15 dkg porcukor, 
1 tasak vaníliás cukor
A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, pici tejföllel ruganyos tésztát  gyúrunk belőle. Két részre osztjuk, és az egyik felét belenyújtjuk a  tepsibe.
A fehér krémhez a tojások fehérjéből kemény habot verünk a porcukorral. 
Belekeverjük a kókuszreszeléket, amit rákenünk a tepsire rakott tésztára.
Kinyújtjuk a tészta másik felét, rátesszük a kókuszos krémre, és előmelegített sütőben kisütjük.
A sárga krémhez a tojásból, cukorból, lisztből, és a tejből sűrű krémet főzünk.
A vajat kikeverjük a cukrokkal, majd hozzákeverjük a kihűlt tojáskrémhez.
Az egész krémet rákenjük a kihűlt süteményre.
A krémest csokoládémázzal öntjük le. 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése