Oldalak
▼
 
  
 
 
 
Kőrösi hájas kifli
Hozzávalók: 
1 adaghoz való: 30 dkg sertés háj darálva, 3 db. tojássárgája, csipet só, 2 dl tej, 50 dkg liszt.
Elkészítése: 
A hozzávalókat összegyúrjuk. 1 óra pihentetés után 3 db. cipót 
készítünk, majd teljesen kerekre nyújtjuk. majd feltekerjük, majd 3-4 cm
 nagyságúra daraboljuk, majd egyenként kinyújtjuk hosszúkás kifli 
formára.
Tölteléket rakunk bele: dió, mák, stb. Ezután kifli formába felhajtjuk. sütjük.vaníliás cukorral szórjuk.
Vágó Lászlóné - Nagykőrös - receptje
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése