Hozzávalók
1 csomag szarvacska vagy makaróni tészta
1-2 evőkanálnyi (hurka-kolbász sütéséből kimaradt) piros zsír
1 jó nagy szál sertés! főzőkolbász
1 nagy pohár (320 gr) tejföl
1,5 dl ketchup
só, bors
20 dkg reszelt sajt
A kolbászt apróra vagdalom/kockázom és átpirítom a zsíron. A tejfölbe keverem a ketchup-öt, sózom, borsozom. Hozzákeverem a sült kolbászt is. A tésztát a szokásos módon kifőzöm, leszűröm. Összevegyítem a kolbászos mártással és egy kiolajozott, közepes méretű tepsibe öntöm. A tetejét jó bőven megszórom reszelt sajttal. Forró sütőben addig sütöm, míg a sajt meg nem pirul.
A tejföl és a paradicsom arányaízlés szerint változtatható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése