Oldalak

2016/11/30

Rántott karfiol és brokkoli kukoricás sörtésztában


Hozzávalók a sörtésztához:
1 doboz (0,5 l) sör
35-40 dkg liszt (fele kukoricaliszt fele sima)
4 tojás
1-2 evőkanál tejföl
só, őrölt fehérbors, fűszerek (őrölt kömény és szerecsendió, kevés fokhagyma krém) ízlés szerint

1-1 közepes fej brokkoli és karfiol
olaj a sütéshez

A zöldségeket megtisztítjuk, rózsákra szedve sós vízben megpároljuk.
A sörtészta hozzávalóit sűrű masszává keverjük.
A brokkoli/karfiol rózsákat lecsöpögtetjük és megmártjuk a sörtésztában majd forró olajban kisütjük.
Rizzsel és tartármártássalfogyasszuk.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése