Hozzávalók
50 dkg csirkemellfilé felkockázva
4 nagy alma (2 apróra lereszelve, 2 felkockázva)
1 evőkanál Almás-Sütemény (Ízes-almás) fűszerkeverék (vagy őrölt fahéj és reszelt narancs vagy citromhéj) 1 evőkanál méz
pici só olivaolaj
Az olajon fehéredésig pirítjuk a felvágott csirkemellfilét. Miközben
pirul, meghintjük a fűszerkeverékkel és egy pici sóval. Hozzáadjuk a reszelt almát és együtt puhára pároljuk. Ha szükséges, egy kevés vizet öntsünk alá (narancs vagy almalé még jobb, de lehet tejszínt is beleönteni). Mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a felkockázott almát és a mézet is.. Készre pároljuk. Barna rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése