Oldalak

2016/01/30

Sonkás-sajtos zöldségfelfújt



Hozzávalók:
25 dkg sonka
2 csomag fagyasztott zöldségkeverék (brokkoli, répa, borsó, karfiol)
2 kis pohár tejföl
3 tojás
vaj vagy olaj
só, bors, fokhagyma
sajt

A sonkát felcsíkozzuk és egy kevés vajon megpirítjuk. A zöldségeket félpuhára pároljuk. 
A tojásokat a tejföllel és a fűszerekkel habosra kavarjuk. Egy tűzálló tál alját kikenjük a sonka zsírjával és teszünk is bele egy kevés sonkát. A többit hozzákeverjük a zöldséghez. Az egészet a tálba rakjuk. Leöntjük a tojásos tejföllel. A tetejét bőven megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben kb fél óráig, illetve addig sütjük, amíg a sajt pirosra nem sül.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése