Oldalak

2013/03/26

Gyömbéres-joghurtos csirkecombok

Hozzávalók:
1 kg csirkecomb
1 nagy pohár natur joghurt
1 evőkanál liszt
1 darabka gyömbér (kb 5cm-es)
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 késhegynyi őrölt fehérbors
1 késhegynyi őrölt babérlevél
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
1 késhegynyi őrölt kömény


A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, besózzuk és egy tűzálló tálban elrendezzük.
A hagymákat nagyon apróra vagdaljuk, a gyömbérdarabot meghámozzuk és belereszeljük a joghurtba. Hozzáadjuk a lisztet, a fűszereket és a hagymákat. Az egészet jól kikeverjük és a csirkecombokra öntjük.
Fóliával befedve, előmelegített sütőben kb fél órát sütjük közepes hőfokon. Ezután levesszük a fóliát, és nagyobb lángon pirosra sütjük a csirkét. Rizzsel, vegyes salátával körítve tálaljuk. Nagyon finom, pikáns ízű húsétel !





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése