Oldalak

2012/02/08

Tojásos füstölthalkrém

Hozzávalók:
2 db krumpli
2 db keményre főtt tojás
1 doboz füstölt halkonzerv
10 dkg magyaros ízű vajkrém
1 kis fej lila hagyma
ízlés szerint só, bors, kevés citromlé

A krumplit megfőzzük, összetörjük. A tojásokat és a hagymát nagyon apróra összevágjuk vagy lereszeljük.
A hal levét leöntjük, villával összetörjük. Az összes hozzávalót alaposan kikeverjük. Fogyasztható frissen is, de még jobb, ha pár órát a hűtőben tartjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Pirítós kenyérre kenve nagyon finom.


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szerintem az OLAJTÓL nem fog megdermedni, olaj soha nem dermed meg, lehet hogy fényes lesz, ha valaki helyettesíti olajjal a Rámát. -- Mindenképpen Ráma kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves névtelen !
      Gondolom, nem ehhez a recepthez való ez a vélemény, hanem inkább a hideg csokimázhoz ?

      Törlés