Oldalak

2011/12/16

Babapiskóta torta

Hozzávalók: 1 doboz őszibarack befőtt, 1 csomag babapiskóta, 2 csomag vanília puding, 2 csomag puncs puding, 6 evőkanál cukor, 1,2 liter tej, rumaroma

A befőttet leszűrjük. A levéhez öntünk kevés rumaromát, majd annyi babapiskótát forgatunk bele, hogy egy kerek kapcsos tortaforma aljára elegendő legyen. Ezt követően rárakunk egy sor kockára vágott őszibarackot.
A vanília pudingokat 6 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük és a gyümölcsre öntjük. Ismét egy sor áztatott babapiskóta és egy sor őszibarack következik.
A puncs pudingokat 6 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük, és a gyümölcsre öntjük. Amikor kihűlt, késsel körbevágjuk és levesszük a forma oldalát.
A tortát tejszínhabbal és gyümölccsel díszítve tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése