tag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post1265884719921836668..comments2024-03-27T02:26:16.826-07:00Comments on Ágnes:) szakácskönyve: Egyszerű, gyors, kevert almás sütiÁgnes:)http://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-4992083104348451562023-11-06T01:48:44.705-08:002023-11-06T01:48:44.705-08:00Kedves névtelenek, sajnos csak most láttam a komme...Kedves névtelenek, sajnos csak most láttam a kommenteket, mert a spam mappába kerültek a levelek. <br />Ez egy nagyon egyszerű kevert süti, semmi extra (pl vaj, olaj, tej, tejföl...) nem kell hozzá, tehát nem hiányzik a leírásból a zsíradék. Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-33901414962916693552023-10-24T04:40:43.474-07:002023-10-24T04:40:43.474-07:00Hol van a zsiradék? Hol van a zsiradék? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-72754222879529282132023-08-21T04:23:21.623-07:002023-08-21T04:23:21.623-07:00A vaj vagy a zsír kimaradt vagy ez nem az a változ...A vaj vagy a zsír kimaradt vagy ez nem az a változat?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-33904799670643230562022-11-15T00:59:19.838-08:002022-11-15T00:59:19.838-08:00Kedves Enikő, nagyon örülök, hogy ízlett a családn...Kedves Enikő, nagyon örülök, hogy ízlett a családnak ez a sütim. Igen, amilyen egyszerű, olyan finom :)Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-8655375642003401212022-11-13T08:16:34.481-08:002022-11-13T08:16:34.481-08:00Kipróbáltam, úgy ahogy le van írva annyi h citromm...Kipróbáltam, úgy ahogy le van írva annyi h citrommal meglocsoltam az almát! A végeredményről csak annyit h a család 1 óra alatt eltűntette mind! Legközelebb dupla adagot kell majd csinálni! Köszönöm, gyors egyszerű, finom. Enikő Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-25872049179194773632019-04-24T05:48:59.723-07:002019-04-24T05:48:59.723-07:00Elnézést, most találtam meg a bejegyzést, a spamek...Elnézést, most találtam meg a bejegyzést, a spamek közé került :O<br />Örülök, hogy bevált a receptem :) Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-21373253043490838922019-01-08T11:05:22.092-08:002019-01-08T11:05:22.092-08:00Természetesen nem :) Természetesen nem :) Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-79488135918221173342019-01-08T09:49:20.070-08:002019-01-08T09:49:20.070-08:00Diò az gondolom nem kötelező ràDiò az gondolom nem kötelező ràAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-85913103984788007172017-10-14T06:01:00.885-07:002017-10-14T06:01:00.885-07:00Én annyit változtattam a recepten hogy fahéj és di...Én annyit változtattam a recepten hogy fahéj és dió helyett mákot tettem bele, isteni a végeredmény egy kis vaniliafagyi pedig isteni desszertté varázsolta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-75750148574081970742015-02-02T14:05:31.099-08:002015-02-02T14:05:31.099-08:00Kedves Erszi !
Örülök, hogy kipróbáltad a receptet...Kedves Erszi !<br />Örülök, hogy kipróbáltad a receptet. Remélem, sikerült és finom lett a sütemény. <br />Ági :)Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-88048114873058835152015-02-01T03:03:27.563-08:002015-02-01T03:03:27.563-08:00Kedves Ágnes!
Most próbálom ki a receptet, remélem...Kedves Ágnes!<br />Most próbálom ki a receptet, remélem finom lesz. Az tetszett meg benne, hogy olyan egyszerű és semmi fakszni tovább nem kell sok hozzávaló. köszi ErsziAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-7764026812977411522014-03-16T01:56:27.330-07:002014-03-16T01:56:27.330-07:00Nagyon örülök hogy sikert aratott ez az egyszerű r...Nagyon örülök hogy sikert aratott ez az egyszerű receptem :)<br />A "turbó" ötletet nagyra értékelem, legközelebb én is kipróbálom így :)<br />További szép napot kívánok !<br /><br />(: Mosolyogj a világra és a világ is visszamosolyog rád :)<br />Ági:)Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-44659043061324544492014-03-16T01:42:41.788-07:002014-03-16T01:42:41.788-07:00Kedves Ágnes!
Jó a recept! Kicsit megbolondítottam...Kedves Ágnes!<br />Jó a recept! Kicsit megbolondítottam, hogy darabokra tört diót, kevés darabokra tört ét-, tej- és fehércsokit belekevertem a tésztába! És vanilíacukorral helyettesítettem a kristálycukor egy részét. Bajnok lett! Köszönet a receptért!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-85583505616158210922014-02-03T00:05:56.394-08:002014-02-03T00:05:56.394-08:00Kedves névtelen(ek) ! :)
Nagyon örülök hogy bevált...Kedves névtelen(ek) ! :)<br />Nagyon örülök hogy bevált a recept és ízlett a végeredmény :)<br />A cukor ugye ízlés függő, a plusz gyümölcs pedig csak jót tehet ennek az egyszerű sütinek :)<br />További szép napot, kellemes sütést-főzést kívánok !<br />Ági:)<br />Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-61639923777022723902014-01-31T14:32:11.983-08:002014-01-31T14:32:11.983-08:00Raktam a tetejere áfonyát is.
Köszi a receptet !Raktam a tetejere áfonyát is. <br />Köszi a receptet !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-38309660359420613032014-01-31T13:16:00.816-08:002014-01-31T13:16:00.816-08:00En most keszitettem el. Kevesebb cukorral, mint 30...En most keszitettem el. Kevesebb cukorral, mint 30 dkg, finom lett )))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-91103016136415479212013-06-02T22:51:18.211-07:002013-06-02T22:51:18.211-07:00Kedves névtelen !
Örülök a látogatásodnak, a vélem...Kedves névtelen !<br />Örülök a látogatásodnak, a véleményednek :)<br />Nekem így van meg ez a recept, így szereti a férjem és a gyerekeim - és én az ő örömükre sütök-főzök ! <br />A többit részleteztem a Zsuzsának írt fentebbi válaszomban. <br />Természetes, hogy van akinek az adott mennyiségű cukor is kevés :) míg másnak a fele is sok. Nem vagyunk egyformák. Divat? egészség? (döntse el ki-ki maga)hogy ne együnk sok cukrot, sót, zsírt, miegymást. Szerintem a táplálkozásban a mérték és a változatosság a fontos, no és hozzá az egészséges életmód. Nem mindennap eszünk cukros sütiket, zsíros pörkölteket, de a reklám szlogenje szerint "néha azért egy kicsi belefér" ;) <br />Ha olvasol gasztroblogokat, töméntelen helyen látod, hogy az írói visszaemlegetik hogy milyen finom is volt pl. a nagyi sütije - nos, a nagyik annó, nem kevés cukorral és zsírral sütöttek/főztek ám - de persze le is dolgozták rendesen, reggeltől estig, nem a számítógép előtt töltötték a szabadidejüket ;D <br />Ha az a sok finomság mind egészségtelen lett volna, mára kihalt volna az ország és most nem tudnánk recepteket írogatni/olvasgatni ;D<br />Egyébként mint mondani szokás, a puding próbája az evés. Ha én kipróbálok egy új receptet, először mindig az eredeti leírás alapján készítem el. Aztán a végeredmény és a család véleménye alapján eldöntöm hogy marad vagy változtatnom kell rajta az ízlésünk szerint. <br />Ha adott esetben te megsütöd ezt a sütit, tapasztalatból fogod tudni hogy máskor milyen mennyiségű cukorral készíted majd el. Vagy ott az alternatíva, a sztívia. Ha valaki nagyon nem szeretné a cukrot, használhatja azt a sütéshez/főzéshez, de én csak azt írhatom le ide a szakácskönyvembe, ahogy és amivel én készítem a sütijeimet, ételeimet.<br />További szép napot, hasznos recepteket, kellemes sütést/főzést és finom végeredményt kívánok ! <br />Ági :)Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-35552953982862766472013-06-01T08:30:56.611-07:002013-06-01T08:30:56.611-07:00Szia..egyet nem értek.Miért mindenki 30 dkg cukorr...Szia..egyet nem értek.Miért mindenki 30 dkg cukorral indít? <br />Sokkkkkk.<br />Köszi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-46281117640839509822013-01-04T14:03:07.486-08:002013-01-04T14:03:07.486-08:00Kedves Zsuzsa !
Nagyon örülök hogy elkészítetted é...Kedves Zsuzsa !<br />Nagyon örülök hogy elkészítetted és finom lett a süti :)<br />A cukor mennyisége természetesen függhet attól, ki, mennyire édesen szereti a sütiket és jelen esetben pl. az alma fajtájától is. Én az almás sütiket szinte kivétel nélkül savanyú almából készítem, ezért aztán több cukrot adok hozzá - szerintem így jobban érvényesül az alma íz, illetve hát mi így szeretjük :) Hőfok helyett közepes lángot írtam - nekem egy régi gázsütőm van, abban közepes lángon sütöm. Egyéb, újabb, esetleg légkeveréses sütőkben valószínűleg más sütési hőfok/idő kell. A sütési idő is kimondottan tűzhely/sütő függő, de a tűpróba szinte mindig beválik :) Főként hogy gyümölcsös sütiről van szó. Ha friss, lédús almát használunk, biztosan pár perccel tovább kell sütnünk a sütit, mintha kissé már fonnyadtat használnánk. A receptjeim zöménél azért szerepel konkrét hőfok és sütési idő, de azok csak jelzés értékűek, hiszen úgyis mindenki a saját sütője képességei szerint alkalmazza azokat. Ágnes:)https://www.blogger.com/profile/11348317068274329441noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1928639457836210411.post-15892076917964046312013-01-04T03:12:40.666-08:002013-01-04T03:12:40.666-08:00Kedves Ágnes!
Nagyon finom lett a süti, én csak 15...Kedves Ágnes!<br />Nagyon finom lett a süti, én csak 15 dkg cukorral készítettem, így is elég édes lett.<br />A sütési időt és hőfokot hiányolom.<br />Üdv.: ZsuzsaAnonymousnoreply@blogger.com